Monday, 23 May 2011

First Entry

hi guys~~ ^^


this is my first entry. baru je buat blog ni TADI huahua. saje je menggedik. member semua ada blog, so aku pun terpengaruh untuk ada blog sendiri :">


blog member-member aku semua kena stalk dengan cikgu, terutama nad, shiro, fanna and vee. aku taktau blog aku bakal di'stalk atau tak HAHA. tapi peranan para guru bagus jugak, untuk mem-famous-kan blog kami dalam kalangan pelajar sekolah kahkah. oke aku dah merepek. baik aku stop sekarang.


semoga berjumpa lagi di entry akan datang. cheeey. bapak ah! annoying sial HAHA