Tuesday, 7 June 2011

Entry hari nie..

hai guys..:)

Actually aku tak tahu nak tulis ape laa.. hahahah.. oke la, cuti2 macam nie buat aku teringat kat membe2 lame lak, da la time cuti nie tak pegi mane2. dok umah jew, bowink betol..

teringat mase sekolah kat klate dulu.. rindu giler kat dieorang.. ecehh, nostalgia lame.. wahaha aku da merepek.. da la aku lame da tak balik klate, semua da tanye bile ko nak balik mira zed oii !! hahhaha.. especially fina anuar hehehe.. selalunye time aku balik klate mesti kuar ngan die dan jugak syahmi.. wuuuu, rindu lorh same kamu semua..

heee.. nie jew yang aku nak cakap.. seriusly, memang tak reti la nak buat blog nie.. tapi da ade buat jew pape pun kan?? heee.. tak kisah la orang nak cakap ape pun..da nie blog aku so, suke hati aku laa nak tulis ape pun kan.. :P

p/s : maaf la yo.. takde pic nak letak..hehekk

Monday, 23 May 2011

First Entry

hi guys~~ ^^


this is my first entry. baru je buat blog ni TADI huahua. saje je menggedik. member semua ada blog, so aku pun terpengaruh untuk ada blog sendiri :">


blog member-member aku semua kena stalk dengan cikgu, terutama nad, shiro, fanna and vee. aku taktau blog aku bakal di'stalk atau tak HAHA. tapi peranan para guru bagus jugak, untuk mem-famous-kan blog kami dalam kalangan pelajar sekolah kahkah. oke aku dah merepek. baik aku stop sekarang.


semoga berjumpa lagi di entry akan datang. cheeey. bapak ah! annoying sial HAHA